Περιβάλλον

Πολύ πριν καταστεί αναγκαίο ή επιβεβλημένο, η PENETRON INTERNATIONAL είχε επενδύσει στην έρευνα και ανάπτυξη πρώτων υλών και προϊόντων, που σέβονται το περιβάλλον, το εργατικό προσωπικό παραγωγής, αλλά και τους τεχνικούς εφαρμογών στα έργα. Εδώ και πολλά χρόνια, τα συστήματα στεγανοποίησης και ανάπτυξης κρυστάλλων PENETRON πιστοποιούνται,υπό το πρίσμα υψηλών παγκοσμίων προτύπων και με τον χρόνο κερδίζουν "πράσινες" διακρίσεις (Green Label, Potable Water Certification, LEED, Public Hygiene, Free VOC Technologies και πολλές άλλες).

Σήμερα, τα κύρια προϊόντα της γκάμας μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαραίτητες διαδικασίες και πιστοποιήσεις και καταβάλλεται από την εταιρεία μας μεγάλη προσπάθεια, ώστε και άλλα δευτερογενή ή βοηθητικά προϊόντα μας να γίνουν περισσότερο φιλικά στον χρήστη, αλλά και το περιβάλλον. Αφαίρεση ή μεγάλη μείωση σε ποσοστά διαλυτών ή ερεθιστικών συστατικών και πρώτων υλών, είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα και τους στόχους του επιστημονικού δυναμικού της εταιρείας μας.

Ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, σε ένα περιβάλλον που θα προστατεύεται και συνθήκες εργασίας που θα βελτιώνονται, αποτελούν για την PENETRON συμβόλαιο τιμής και βασικά χαρακτηριστικά στους στόχους και τα οράματά της. 

 

Εγγραφή στο News Letter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο της PENETRON INTERNATIONAL και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα σχετικά με την στεγάνωση και προστασία σκυροδέματος (στα Αγγλικά).