Όραμα - Στόχοι

Η PENETRON HELLAS, χρησιμοποιώντας σαν έμπνευση την λαμπρή πορεία της μητρικής PENETRON INTERNATIONAL, ευελπιστεί να διαδραματίσει, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σημαντικό ρόλο στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής των κατασκευών. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών προώθησης/διανομής, αλλά και τεχνικής υποστήριξης, σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, στοχεύουμε και στην ανάπτυξη της γκάμας των συστημάτων, για την καλύτερη κάλυψη των εφαρμογών και των απαιτήσεων της αγοράς κατασκευών. Εγγύηση σε αυτόν τον σκοπό αποτελούν οι τρίτης γενιάς εξελιγμένες τεχνολογίες ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, καθώς και τα λοιπά καινοτόμα συστήματα, που αναπτύσσονται μέσα από την έρευνα της εταιρείας, αλλά και από ένα συνεχή, διαδραστικό δίαυλο επικοινωνίας με τους μελετητές, τους μηχανικούς, τους τεχνικούς εφαρμογής στο εργοτάξιο, αλλά και όλες συνολικά τις εμπλεκόμενες ακαδημαϊκές και επιστημονικές αρχές, σε αρμονία με την ζήτηση της κατασκευαστικής αγοράς.

Η ισορροπία υψηλών προδιαγραφών και μακροπρόθεσμων τεχνικών λύσεων, με εργονομικό κόστος, υψηλή ασφάλεια και προστιθέμενη αξία, είναι η δυναμική της εταιρείας μας και το συγκριτικό πλεονέκτημα των συστημάτων της. Πλήθος εργαστηριακών τεχνικών έρευνας και ανάπτυξης, συνεργαζόμενα διαπιστευμένα εργαστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα, η μεγάλη εμπειρία, η τεχνική υποστήριξη, ο ενθουσιασμός και η έμπνευση των ανθρώπων μας είναι τα συστατικά της επιτυχίας των στόχων και του οράματός μας. Διεθνείς πιστοποιήσεις, πρότυπα και εργαστηριακές δοκιμές πλαισιώνουν την έρευνα, την παραγωγή, την διάθεση, αλλά και την εφαρμογή των προϊόντων της εταιρείας μας. Πιστοποιημένα συνεργεία εφαρμογής και εταιρείες αναλαμβάνουν να εκτελέσουν δύσκολα έργα απαιτήσεων και να τα φέρουν εις πέρας, σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

Σημαντικό ρόλο στο έργο μας και στην επιτυχία του παίζουν τα στελέχη και όλοι οι συνεργάτες μας. Η εταιρεία μας θέλει να δημιουργήσει, για όλους αυτούς, νέες θέσεις απασχόλησης, ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας, ευκαιρίες καριέρας, αλλά και ανθρώπινες καθημερινές σχέσεις, που εξελίσσονται, ως συνεισφορά προς την κοινωνία μας. Όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον, που η εταιρεία μας προσπαθεί να προστατεύσει, ακολουθώντας «πράσινες» τεχνολογίες, ανακύκλωση, ασφάλεια εργασίας, πρότυπα και πιστοποιημένες διαδικασίες, που εγγυώνται την διατήρηση του οικοσυστήματος, την ασφάλεια των εργαζομένων και τη διασφάλιση συστημάτων φιλικών προς τον τελικό χρήστη.

Αποδεχόμαστε τις προκλήσεις, μας τρέφει η ευγενής άμιλλα και δυναμώνουμε από τις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις των στόχων μας.
 

Θοδωρής Μεντζικοφάκης
Γενικός Διευθυντής Penetron Hellas 

 

 

Εγγραφή στο News Letter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο της PENETRON INTERNATIONAL και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα σχετικά με την στεγάνωση και προστασία σκυροδέματος (στα Αγγλικά).