PENETRON ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, το σύστημα προϊόντων PENETRON έχει βοηθήσει τους πελάτες μας να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν φιλόδοξα και προκλητικά έργα - από νοσοκομεία έως χώρους στάθμευσης, από γέφυρες έως σήραγγες, από εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού έως στρατιωτικές εγκαταστάσεις ... και αρκετά άλλα.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο από τα έργα μας, επιλέξτετο έργο ή τη χώρα που σας ενδιαφέρει παρακάτω.

Παρακαλώ, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της PENETRON, εάν χρειάζεστε επιπλέον λεπτομέρειες,όσον αφορά στο έργο.

Θα μάθετε, πώς η PENETRON έχει τη δυνατότητα δημιουργίας επιτυχημένων έργων σε όλο τον κόσμο.

 

"W" Residences at Sentosa Cove

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σιγκαπούρη

Περιγραφή:

Οι Κατοικίες στο "W" της Σιγκαπούρης αποτελούν μία πολυτελή κατασκευή, που περιλαμβάνει καταστήματα, ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας αναγνώρισης και ιδιωτικές κατοικίες ‘condo‘, υπό την επωνυμία "W" , της εταιρείας Starwood.

Προϊόντα Εφαρμογής:

Χρησιμοποιήθηκε το προϊόν PENETRON ADMIX, ώστε να εξασφαλιστεί μόνιμη προστασία των 10.500 m3 σκυροδέματος. Όλοι οι κατασκευαστικοί αρμοί, συνολικού μήκους 7.600 m, σφραγίστηκαν με τη χρήση του υδροδιογκούμενου κορδονιού PENEBARSW-55. Το δώμα, επιφάνειας 24.000 m2, στεγανοποιήθηκε με τη χρήση του PENESEAL PRO.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2014

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σότσι, Ρωσία

Περιγραφή:

Οι εγκαταστάσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 αποτελούν το μεγαλύτερο έργο εγκαταστάσεων στην ιστορία της Ρωσίας. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα φιλοξενούσαν περίπου 3.000 αθλητές από πάνω από 80 χώρες, ενώ οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από 4 χρόνια και περιλαμβάνουν μία σειρά από έργα, όπως:

  • Λιμένες αλμυρού νερού στη Μαύρη Θάλασσα (Λιμάνια Adler, Matsesteκαι Lazarevskoye)
  • Σταθμοί τρένων στις περιοχές Sochi, Adlerκαι Alpica-Terminus
  • Σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις περιοχές Poselkovskaya & Psou
  • Εγκαταστάσεις δίαθλου στην περιοχή Laura (Ολυμπιακό Χωριό)
  • Εγκαταστάσεις αλπικούσκι Russian Hillsστην περιοχή Russian Hills
  • Bolshoi Ice Palace (παγοδρόμια και χόκεϋ)
  • Κύριο Ολυμπιακό Χωριό & Εξοχικές κατοικίες στο Veseloe
  • Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο KrasnayaPolyana
  • Μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή Adler

Αναφορά Έργου: PENETRON Waterproofs the 2014 Winter Olympics

Προϊόντα Εφαρμογής:

Η περιοχή στην οποία έλαβαν μέρος οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014, εκτείνονται από τις ακτές τις Μαύρης Θάλασσας (αλμυρό νερό), έως τα βουνά του Σότσι και περιλαμβάνει έναν ασταθή γεωλογικό σχηματισμό, όπου το στέρεο υπόστρωμα που απαιτείται για τις κατασκευές βρίσκεται σε αρκετά μεγάλο βάθος, ενώ η επιφάνεια αποτελείται κυρίως από ασταθή άμμο. Το συστημάτων προϊόντων PENETRON χρησιμοποιήθηκε, ώστε να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η στεγανότητα ενός μεγάλου αριθμού έργων και κατασκευών που χρησιμοποιήθηκαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

A&B Tower

Πρόσθετες Πληροφορίες

Χο Τσι Μινχ, Βιετνάμ

Περιγραφή:

Το κτίριο Α&Β Towerαποτελεί έναν οικοδόμημα γραφείων 33 ορόφων, με 3 υπόγειους ορόφους ως χώρους στάθμευσης. Βρίσκεται στο κέντρο της Περιφέρειας 1 της πόλης Χο Τσι Μινχ.

Προϊόντα Εφαρμογής:

Χρησιμοποιήθηκε το προϊόν PENETRON για την στεγάνωση της επιφάνειας των 6.000 m2, συμπεριλαμβανομένου του διαφραγματικού τοίχου και της πλάκας του υπογείου (από την αρνητική πλευρά) και για την σφράγιση των κατασκευαστικών αρμών και των ρωγμών με διαρροή. Οι διάδρομοι, οι ζαρντινιέρες και όλες οι περιοχές του κτιρίου με υψηλή υγρασία, σφραγίστηκαν με τη χρήση του PENESEAL PRO.

Adelaide Building

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σαλβαδόρ, Βραζιλία

Περιγραφή:

Το κτίριο Adelaide Building κτίστηκε στις όχθες του λιμανιού Baiade Todos of Santos, στην πόλη Σαλβαδόρ, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη πόλη στη βορειοανατολική Βραζιλία. Το κτίριο περιλαμβάνει 20 διαμερίσματα και μία ιδιωτική μαρίνα, καθώς και έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται 2,6 μέτρα, κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.

Προϊόντα Εφαρμογής:

Η συνολική επιφάνεια του υπογείου, ίση με 2.500 m2, στεγανοποιήθηκε μόνιμα, με τη χρήση των προϊόντων PENETRON ADMIX και PENEBAR SW-55.

Alice Lane Office Towers

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σαντόν, Γιοχάνσεμποργκ, Νότιος Αφρική

Περιγραφή:

Το 18 ορόφων, ενεργειακά αποδοτικό, Alice Lane Office Tower, στην αριστοκρατική περιοχή Σαντόν, βόρεια του Γιοχάνεσμπουργκ, διαθέτει δύο σμιλεμένους πύργους, που συνδέονται με ένα κάθετο αίθριο. Τα "πράσινα" χαρακτηριστικά του κτιρίου τονίζονται από ένα εκτεταμένο «πράσινο δώμα», που περιβάλλεται από ανακλώμενες λίμνες και το στοιχείο νερού. Επίσης, υπάρχει ένας 6-όροφος υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Προϊόντα Εφαρμογής:

Το σύστημα PENETRON προδιαγράφηκε για τις λίμνες και όλες τις δεξαμενές νερού.

Aragreens Wellness & Healthcare City

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ara Damansara, Petailing Jaya, Μαλαισία

Περιγραφή:

Το κτίριο καλύπτει επιφάνεια 30.000 m2 και περιλαμβάνει 3 επίπεδα υπογείου, έξι συγκροτήματα κατοικιών και δύο πύργους, που αποτελούν εμπορικά συγκροτήματα. Τα συγκροτήματα κατοικιών ακολουθούν ένα γόνιμο συνδυασμό των στοιχείων της παράδοσης πολλών γενεών και είναι τα πρώτα κτίρια, όπου έχουν ενσωματωθεί κατοικίες με πρόσβαση σε κέντρο ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης, όπως ιατρικά κέντρα σπα, παιδιατρικές, χειροπρακτικές, οδοντιατρικές υπηρεσίες και την παιδική φροντίδα.

Προϊόντα Εφαρμογής:

Οι απαιτήσεις στεγάνωσης σε κτίρια ευεξίας είναι αυστηρές. Το σύστημα PENETRON προδιαγράφηκε για να εξασφαλίσει καθαρό και ξηρό περιβάλλον και να αυξήσει την ανθεκτικότητα του σκυροδέματος. Το PENETRON ADMIX, με την ανάμιξή του στο σκυρόδεμα, επιτρέπει την μείωση του απαιτούμενου πάχους της πλάκας θεμελίωσης και συνέβαλε θετικά στην κατηγοριοποίηση κατά BCA Green Mark Gold Plus Building του Ara Greens από τον Οργανισμό Singapore Building and Construction Authority. Περίπου 25.000 m3 υπόγειου σκυροδέματος θα επεξεργαστούν με το προϊόν PENETRON ADMIX, σε 67.000 m2 επιφανειών με υψηλή υγρασία θα χρησιμοποιηθεί το προϊόν PENETRON και σε όλους τους αρμούς διακοπής σκυροδέτησης του υπογείου θα γίνει εφαρμογή των υδροδιογκούμενων κορδονιών PENEBAR SW-55.

Σελίδα 1 από 9

Tag

Countries

All in one search

 

Εγγραφή στο News Letter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο της PENETRON INTERNATIONAL και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα σχετικά με την στεγάνωση και προστασία σκυροδέματος (στα Αγγλικά).